Kje se nahajamo

51.

51. MOS sejem

sejem

11. - 16. 9. 2018

Razstavni prostor: C1/12A

O podjetju

Pri podjetju Storma, ki je zraslo iz tradicije kakovosti in vztrajnosti, verjamemo v oseben pristop. Naša osnovna dejavnosti je prodaja visokokakovostnih strojev in opreme za obdelovanje kovin in drugih materialov, nudimo pa tudi merila, olja in liste za žage. Med našim asortimentom najdete priznane znamke žag Bomar in ExactCut, posnemovalce robov Jepson in vrhunska nemška merila MIB. Vse modele si lahko ogledate na naši spletni strani, radi pa vam bomo tudi osebno ali telefonsko pomagali z nasveti, zato vas vabimo, da se nam oglasite. Naš sedež je v Libmušu, nedaleč od štajerske prestolnice.

Obiščite nas

Produkti

Krožne in tračne žage iz naše ponudbe so različnih znamk, združuje pa jih priznana kakovost. Smo specialisti ponudbe žag za kovino ter pripadajočih listov za žage.

KROŽNE ŽAGE

Krožne žage so nepogrešljive pri proizvodnji in morajo zagotavljati najvišjo stopnjo natančnosti, hitrosti in enostavnosti uporabe. Krožne žage za kovino iz naše ponudbe so različnih znamk, med njimi znamki Jepson in ExactCut. Z njimi boste zagotovili najbolj kvalitetne reze, utore in dekorativni izgled vaših izdelkov ali polizdelkov. Nudimo tudi liste za krožne žage ter ustrezna olja in maziva. Vse podrobnosti si oglejte na naši spletni strani ali se obrnite na nas za nasvet.

Preveri ponudbo

TRAČNE ŽAGE

Tračne žage uporabljamo pri razrezu različnih profilov polnih materialov in palic. V našem naboru najdete različne modele tračnih žag za kovino, od ročnih in polavtomatskih do avtomatskih in krmiljenih. Ne glede na vaše potrebe vam bomo zagotovili optimalen stroj, saj imajo naše žage premer rezanja od 100 mm vse do velikih obdelovancev premera 2000 mm. V pestri ponudbi so tudi listi za tračne žage ter pripadajoča olja. Spoznajte nas prek spletne strani ali se oglasite!

Preveri ponudbo

Vprašajte strokovnjaka

Strinjati se morate s pogoji uporabe.

Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano.

E pošta

info@storma.si

Telefon

+386 (0)2 62 11 666

Naslov

Ob Blažovnici 29B
SI - 2341 Limbuš