Kje se nahajamo

51.

51. MOS sejem

sejem

11. - 16. 9. 2018

Razstavni prostor: L1 / 01

O podjetju

Podjetnice, združene v skupnosti slovenskih podjetnic, delujemo tako lokalno kot globalno. Vsak dan povezujemo močne, aktivne in inovativne ženske podjetnice v gospodarstvu, družbi in okolju. V naši skupnosti organiziramo izobraževanja in delavnice za podjetnice, ki so izvedena strokovno, saj jih vodijo strokovnjaki s konkretnimi izkušnjami. Poleg tega pa nudimo tudi podjetniško svetovanje in mentorstvo. Menimo, da so podjetniške izkušnje naših mentorjev najboljše zagotovilo za ustrezen nasvet in pomoč. Naš cilj je širiti prostor za ženske podjetnice in jih povezati na vseh ravneh življenja.

Obiščite nas

Storitve

Podjetnice, združene v skupnost podjetnic, nudijo ne le strokovno svetovanje, temveč tudi izobraževanje. Pridobite znanje in ga dobro izkoristite za svojo poslovno idejo.

500 PODJETNIC

Slovenska skupnost podjetnic verjame v moč združevanja. Povezujemo različne ženske v gospodarstvu in družbi, organiziramo različne dogodke, kjer se med sabo povezujemo in iščemo nove poslovne partnerje. Nudimo mentorstvo in nova znanja ter praktične nasvete, nastopamo na sejmih in srečanjih. Podjetnice se lahko na dogodku 500 podjetnic naučijo veliko novega, predvsem pa se povežejo svojo poslovnost in ženskost. Uspešne ženske podjetnice, ki delujejo v okviru skupnosti podjetnic, ki organizira srečanje, si prizadeva za mednarodno povezovanje podjetij, ki jih uspešno in zanesljivo vodijo ženske podjetnice. Mednarodno povezovanje ponuja še veliko več možnosti za mreženje. Dogodek je odlična priložnost, da iz prve roke izveste več o znanju, moči in pogumu, ki ga zahteva žensko podjetništvo.

Preberite več

NAJVEČJA SKUPNOST PODJETNIC

Največja slovenska skupnost podjetnic širi prostor za inovativne, družbeno odgovorne, pogumne in aktivne ženske na vseh področjih življenja. Izobraževanje je samo del našega poslanstva, naša filozofija pa je preprosta: gradimo na pozitivnih lastnostih svojih članov. Koordinator naše skupnosti je Zavod za razvoj družinskega in ženskega podjetništva META. Ponujamo vam zanimiva izobraževanje, delavnice, kjer si lahko pridobite kvalitetna in koncentrirana znanja ter ga uporabite takoj. Eden od načinov učenja je kreativno mentorstvo, saj so podjetniške izkušnje naših mentorjev najboljše zagotovilo, da bo nasvet najboljši. Naša skupnost se povezuje preko spletnega portala, pri tem pa uporabljamo sodobno informacijsko tehnologijo, delujemo pa tudi v regijskih skupinah in mednarodno.

Preberite več

Vprašajte strokovnjaka

Strinjati se morate s pogoji uporabe.

Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano.

E pošta

info@skupnost-podjetnic.si

Telefon

01/544-36-78

Naslov

Kebetova ulica 23
SI - 1000 Ljubljana