Kje se nahajamo

51.

51. MOS sejem

sejem

11. - 16. 9. 2018

Razstavni prostor: D/10,15

O podjetju

Smo svetovno prepoznani proizvajalci modernih vhodnih vrat najvišje kakovosti. Naše vodilo je luksuz in odličnost, kar zagotavljamo strankam že več kot pet desetletij. Smo vodilni na področju inovacij glede protivlomnih vrat v Evropi, za kar smo prejeli številna priznanja, tudi prestižno nagrado German Design Council. Družinsko tradicijo rokodelske delavnice smo z veliko vloženega truda in odličnosti idej pripeljali do razvejane evropske mreže prodajaln in vsakokratnega zadovoljstva strank. Obiščite nas in spoznajte naša luksuzna moderna vhodna vrata različnih modelov za prefinjen okus.

Obiščite nas

Produkti

Vhodna vrata za hišo izberite preudarno. Prisluhnite pričevanjem in izkušnjam zadovoljnih strank iz vse Evrope, ki nam zaupajo že petdeset let.

Dvokrilna vrata z eleganco aluminija

Ponujamo dvokrilna vrata iz najboljših materialov. Model masivnih vrat 505 združuje eleganco stekla in varnost aluminija. V pestri ponudbi najdete različne linije modelov, ki jih lahko prilagodite. Največjo stopnjo varnosti zagotavljajo vhodna vrata z odpiranjem na prstni odtis, za katera smo prejeli visoka priznanja na svetovni ravni. Zaupajte nam svoje želje in ponudili vam bomo odličnost - naše vodilo že več kot petdeset let. Pridružite se tisočem kupcev iz vsega sveta!

Preveri ponudbo

Bela vhodna vrata za romantično predrzne

Naj bodo vaša vhodna vrata za hišo iz najboljših materialov. Pri Pirnarju zagotavljamo strankam iz vsega sveta zgolj najkakovostnejše in prestižne rešitve. Naš model 519 so vrata s steklom, ki imajo na eni strani temno steklo z vzorcem kockic, na drugi strani pa kontrastno površino matiranega aluminija. Dodatek predrznosti daje tem belim vratom tanko potezalo. Prepustite se kakovosti vodilnega evropskega inovatorja, da vam vhod opremi z luksuzom in eleganco. Oglasite se! 

Preveri ponudbo

Vprašajte strokovnjaka

Strinjati se morate s pogoji uporabe.

Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano.

E pošta

prodaja@pirnar.si

Telefon

080 74 47

Naslov

Bravničarjeva ulica 20
SI - 1000 Ljubljana