Kje se nahajamo

51.

51. MOS sejem

sejem

11. - 16. 9. 2018

Razstavni prostor: D/03

O podjetju

Naše podjetje že skoraj dvajset let zagotavlja proizvodnjo in montažo dvižnih garažnih vrat. Zadovoljstvo strank in več kot 20 tisoč opremljenih stavb po Sloveniji in tujini dokazujejo našo izkušenost in kakovost. Nudimo vse vrste garažnih vrat ter industrijska vrata. Izdelava poteka v skladu z evropskimi standardi v prostorih, ki so še razstavni. Obiščite nas in se odločite za enega izmed visoko kakovostnih modelov, naši strokovnjaki pa vam pomagajo izbrati pravega. Na ogled so dvižna garažna vrata, stranska oz. bočna vrata, dvokrilna in enokrilna ter rolo vrata, industrijska vrata ter okna.

Obiščite nas

Produkti

V naši ponudbi najdete različna garažna vrata, izdelana po evropskih standardih. Izberete lahko rolo garažna vrata, dvižna garažna vrata ali industrijska rolo vrata.

ROLO GARAŽNA VRATA

Rolo garažna vrata odlikuje varčnost s prostorom, saj ga zavzamejo najmanj. Zapirajo in odpirajo se tiho po vodilih, ohišje deluje diskretno in elegantno. Omogočajo udobje in so prijetna za oči, kar velja tudi za industrijska rolo vrata. Njihova največja odlika pa je funkcionalnost in enostavnost montaže ter uporabe. Na naši spletni strani najdete celovito ponudbo vseh vrst modelov, med katerimi so tudi perforirana rolo vrata. Oglasite se na osebno in priporočili vam bomo najbolj primerna rolo garažna vrata za vaš dom ali dejavnost.

Preveri ponudbo

DVIŽNA GARAŽNA VRATA

V modernih bivališčih ali industrijskih oz. poslovnih objektih je treba optimalno izkoristiti prostor, zato so dvižna garažna vrata pogosto najboljša in edina prava izbira. Ker je tudi čas denar, pa izberite dvižna avtomatska dvižna vrata, ki se samodejno odpirajo in zapirajo za vaše največje udobje. Ker pa resnično pomislimo na vse, vam po želji predlagamo tudi vgradnjo osebnega prehoda, kar vam spet prihrani čas in energijo. Vsi modeli so v različnih motivih in velikostih -  oglejte si našo ponudbo na spletni strani ali se oglasite.

Preveri ponudbo

Vprašajte strokovnjaka

Strinjati se morate s pogoji uporabe.

Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano.

E pošta

info@mkl-systems.si

Telefon

+386 (0)4 251 69 69

Naslov

Poslovna cona A28
SI - 4208 Šenčur