Kje se nahajamo

51.

51. MOS sejem

sejem

11. - 16. 9. 2018

Razstavni prostor: E/16

O podjetju

Kamin na drva pričara občutek topline in tradicije. Hladne zime kar kličejo po pristni toploti, toploti, ki jo lahko nudi samo kamin na drva. Podjetje Marjeta Huško s. p. je uradni zastopnik in uvoznik izdelkov Nordpeis. Gre za podjetje, ki izhaja iz Norveške, kjer tradicija ogrevanja na drva sega dolgo v preteklost. Pri izdelavi kaminov se držijo treh vodilnih načel: kakovosti, dizajna in čistega izgorevanja. Mi vam lahko predamo njihovo tradicijo. Visokokakovostni kamini na drva in toplozračni kaminski vložki omogočajo dolgotrajen učinek ogrevanja prav zaradi kvalitetne notranje obloge.

Obiščite nas

Produkti

Tristranski kaminski vložki kakor tudi kotni kaminski vložek omogočajo prijetno, učinkovito in dolgotrajno ogrevanje vašega prostora. Izberite ogrevanje s tradicijo.

TOPLOZRAČNI KAMIN PRAGA

Kaminski vložki – tristranski, kotni in ostali, so izdelani iz visokokakovostnih materialov in omogočajo dolgotrajno, prijetno in učinkovito ogrevanje. Kamini na trda goriva, ki glede na obliko in izvedbo zahtevajo tudi primerne kaminske vložke (tristranski itd.), so priljubljeni, saj pričarajo pristno toplino in nas popeljejo v preteklost. Izdelava notranjega kamina združuje pridih tradicije in modernosti, učinkovitost kaminov na trda goriva pa je večja kot nikoli do sedaj.

Preveri ponudbo

KOTNI KAMINSKI VLOŽEK PISA

Kotni kaminski vložek je namenjen kotnim kaminom, ki bodo v vaš prostor prinesli pristno toplino in polepšali prostor. Kamini – kotni, samostoječi ali ravni – imajo edinstveno obliko in odlične karakteristike, predvsem pa visok odstotek izkoristkov. Kotni kaminski vložek, kotni kamin z oblogo kot tudi ostali kamini priznanega proizvajalca Norpeis omogočajo hitro in učinkovito pridobivanje toplote in dolgotrajen učinek ogrevanja prav zaradi kakovostne notranje obloge.

Preveri ponudbo

Vprašajte strokovnjaka

Strinjati se morate s pogoji uporabe.

Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano.

E pošta

info@nordpeis.si

Telefon

01 542 94 16

Naslov

Pot v dolino 19
SI -1261 Ljubljana-Dobrunje