Kje se nahajamo

51.

51. MOS sejem

sejem

11. - 16. 9. 2018

Razstavni prostor: D/05

O podjetju

Podjetje LogHOUSE d. o. o. je uspešno slovensko podjetje, ki ima dolgo tradicijo na področju lesene gradnje. Gradimo lesene masivne hiše, brunarice oz. hiše iz brun, lesene vikend hiše, bungalove in vrtne hiše. Leseno hišo izdelamo od začetka do konca, vključno z montažo.

Zakaj les? Les je živ in diha, je toplotni in zvočni izolator, je trden in zanesljiv material za gradnjo, je ekonomičen gradbeni material in tudi varen. Živeti z lesom pomeni živeti z naravo. Vsaka lesena hiša LogHOUSE ima svojo zgodbo, ki jo pišete sami.

Obiščite nas

Storitve

Gradnja lesenih hiš, bungalovov in vrtnih hiš do dogovorjene faze ali izvedba na ključ.
Preverite, kaj vam ponuja podjetje LogHOUSE d. o. o.

Lesene hiše na ključ

Lesene montažne hiše imajo veliko prednosti. Med njimi sta tudi hitrejša izvedba ter cena investicije. Les kot naravni material omogoča, da hiša diha, s tem pa je omogočeno vzdrževanje idealne in zdrave bivalne klime. Les je varen in trden gradbeni material. Lesene montažne hiše so potresno in požarno varne. V večini primerov so hiše za vselitev pripravljene v šestih mesecih od takrat, ko so na gradbišče pripeljani prvi konstrukcijski elementi. Montažna hiša na ključ omogoča, da na osnovi predhodnih dogovorov vse aktivnosti prepustite nam in našim izvajalcem. Za vse tiste, ki ne želite aktivno sodelovati pri gradnji, lahko na podlagi predhodnega skupnega dogovora z vami prilagodimo gradnjo vašim zahtevam. Lesena hiša na ključ je najpreprostejša rešitev za hitro vselitev.

Preberite več

Vrtna hiša / brunarica

Velikost vrta ni več ovira, saj obstajajo vrtne hiše različnih dimenzij. Izbirate lahko med različnimi dimenzijami vrtnih hiš. Naša osnovna ponudba je omejena na vrtne hiše v 16-ih velikostih, in sicer od velikost 2 x 2 m do 3,5 x 3,5 m. Vrtna hiša je izdelana iz ravnih brun, ki so v vogalih spojene. Na voljo so enokrilna in dvokrilna vrata. Izbira kritine se lahko prilagodi željam vsakega posameznika, vsekakor pa priporočamo lahke izvedbe kritin. Pod vrtne hiše je v izvedbi ladijskega poda. Vrtna lesena hiše iz brun lahko služi različnim namenom. Dodatno lahko izberete tudi nadstrešek, teraso ali prizidek oziroma lopo za orodje različnih dimenzij. Prav vsi elementi lesene vrtne hiše brunarice so točno obdelani. Montaža je enostavna, tako da jo lahko vsakdo s pomočjo navodil sestavi sam!

Preberite več

Produkti

Izbira primerne lesene hiše, ki bo nudila zdravo in udobno bivalno klimo, ki ne bo škodila okolju in ki jo boste z veseljem pokazali celemu svetu.

Dodatni razlogi za nakup moderne lesene hiše

Moderna lesena hiša izpolnjuje zlasti zahteve po inovativni, ekološki in ekonomični gradnji. Leseni objekti imajo poleg visoke stopnje potresne varnosti tudi določeno prednost pri gorenju, saj se na površini lesa ustvarja zoglenela plast, ki je kot neke vrste samozaščita. Les je potrebno primerno obdelati, zato gradnjo lesene hiše prepustite strokovnjakom, ki imajo dolgoletne izkušnje.

Preveri ponudbo

Gradnja z lesom ima številne pozitivne učinke

Les je odličen toplotni in zvočni izolator, zato so gradbeno-fizikalne lastnosti lesa zagotovo na prvem mestu med prednostmi, ki jih ponujajo leseni objekti. Zunanje stene so lahko na notranji strani dodatno toplotno izolirane z lesenimi ali mavčno kartonskimi oblogami. Zunanje stene so lahko izolirane tudi na zunanji strani, v obliki lesene fasade ali pa s klasičnim ometom. 

Preveri ponudbo

Vaša lesena hiša je lahko drugačna

Vašim željam lahko prilagodimo katerega od že obstoječih načrtov ali pa izdelamo hišo s popolnoma novo arhitekturno zasnovo, ki je prilagojena okolju in potrebam uporabnikov. Lahko so to masivne hiše izdelane po že obstoječih načrtih, lahko pa so tipske lesene hiše, ki so odvisne od zamisli posameznega kupca.

Preveri ponudbo

Pogosta vprašanja

Pojasnila o gradnji lesenih hiš, koristni nasveti in še veliko več...

Zakaj lesena gradnja?

Les je ekološki in naraven material, ki diha. Njegove fizikalne lastnosti omogočajo, da lahko sprejme odvečno vlago v prostoru in jo sprošča, ko je to potrebno. Udoben bivalni prostor zagotavlja popolno razmerje med temperaturo in vlažnostjo. Les po naravni poti zagotavlja zdravo bivalno klimo, ki je izrednega pomena. Ob primernem vzdrževanju lesena hiša preživi več generacij. Trajnost, ekološkost, ekonomičnost, zanesljivost – les je gradbeni material od katerega res lahko pričakujemo veliko, v primerjavi z ostalimi gradbenimi materiali. Poleg tega, da les odlikujejo številne funkcionalne prednosti, ima obenem tudi estetsko vrednost, deluje lepo in naravno. Ker je prilagodljiv, lahko zaradi njegovih lastnosti pri gradnji lesene brunarice ali hiše zlahka sledimo vašim željam.

Preberite več

Kako varne so lesene hiše?

Lesene hiše, ki so pravilno zasnovane in kakovostno izdelane, so načeloma veliko bolj varne kot klasično grajene hiše. Lesena masivna hiša spada med potresno najbolj varne objekte in se v primeru potresov ne porušijo. Brune iz smreke so v vogalih spojene s križno vezjo, ki se preverjeno najbolje upira horizontalnim obremenitvam potresa in vetra. Prav zaradi tega je uporaba križne vezi priporočljiva pri vseh masivnih lesenih gradnjah tako na potresno aktivnih področjih kot tudi na vetru izpostavljenih legah. Lesene hiše so tudi protipožarno varne. Pri gradnji iz lesa torej vsekakor lahko izpostavimo izjemne gradbene lastnosti, kot so trdnost, ognjevarnost, toplotna izolativnost - vse to pa zagotovo dviguje odpornost lesene hiše.

Preberite več

Vprašajte strokovnjaka

Strinjati se morate s pogoji uporabe.

Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano.

E pošta

info@loghouse.si

Telefon

08 205 8491

Naslov

Podsmrečje 20 
3342 Gornji Grad
SI - Slovenija