Kje se nahajamo

51.

51. MOS sejem

sejem

11. - 16. 9. 2018

Razstavni prostor: J/10

O podjetju

ILD je nemško podjetje, ki zagotavlja preglede streh najrazličnejših vrst in dimenzij po vsem svetu. Puščanje streh je največja nevarnost energetski učinkovitosti vašega doma ter lahko dolgoročno poškoduje konstrukcijo, kar lahko vodi v poznejše visoke stroške sanacije. Naš servis streh je temeljit, oseben in natančen. Z najsodobnejšimi tehnologijami odkrivamo pomanjkljivosti pri vodotesnosti ali termični izolaciji, zamakanja ter vam izvedemo električni ali dimni test. Naši pregledi streh temeljijo na desetletjih izkušenj in tisočih zadovoljnih strank po vsem svetu na najvišjih nivojih.

Obiščite nas

Storitve

Pregled streh vam jamči miren spanec in prihranek skozi izkoriščanje energije. Zamakanje strehe odkrijemo s preverjenimi metodami in zanesljivimi lastnimi tehnologijami.

SERVISNI PREGLED STREHE

Redni servis strehe je neobhoden za vzdrževanje ter jamči vrednost vaše hiše na dolgi rok. Poleg tega bo sprotno vzdrževanje zato cenejše, ker se eventualne poškodbe lahko odkrijejo prej. Spremljamo in beležimo vse intervencije, ki so opisane v poročilu, kot vam ga izstavimo. Pridobite lahko tudi podroben načrt finančnega vložka ter se tako izognete nepredvidenim stroškom. Naš pregled streh vključuje pregled detajlov, kot so vijaki in tesnila, ki mu sledi pregled in čiščenje žlebov. Nato vam pregledamo okenske, dimne ter vetrne obrobe in jih grobo očistimo. Nazadnje pregledamo tudi strešnike, ki jih po potrebi zamenjamo. Lahko se odločite tudi za dodatne opcije, med katerimi so servis strešnih oken, streho date fino očistiti ali naročite električno meritev tesnosti ravne strehe.

Preberite več

ODKRIVANJE ZAMAKANJ

Gotovo ste že slišali ali bognedaj izkusili, kakšne hude neprijetnosti in visoke finančne obremenitve lahko povzroči zamakanje strehe. Odkrivanje vseh vrst puščanj na strehi je zato bistveno za ustrezno popravilo strehe, pri čemer sploh ni nujno, da je očitno mesto puščanja res tisti njegov pravi izvor. Naši strokovnjaki so usposobljeni izvajalci različnih najkakovostnejših metod, med njimi električnega preskusa vodotesnosti, termografije ter dimnega in UV vodnega testa puščanja, izvedemo pa tudi test s pomočjo kontaktnega higrometra. Po tem, ko preverimo in odkrijemo vzrok puščanja vode, vam izdamo poročilo, kjer opišemo napake in predlagamo potrebno sanacijo, da preprečimo nadaljnjo škodo na vašem bivališču. Termografski pregled zamakanja strehe pa izvajamo tudi z infrardečo kamero.

Preberite več

Vprašajte strokovnjaka

Strinjati se morate s pogoji uporabe.

Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano.

E pošta

info@ild.si

Telefon

041 734 541

Naslov

Poslovna cona A 55
SI - 4208 Šenčur