Kje se nahajamo

51.

51. MOS sejem

sejem

11. - 16. 9. 2018

Razstavni prostor: I/12

O podjetju

Klime LG, ki vam jih že več kot trideset let z velikim uspehom montiramo in servisiramo, so znane po svoji kakovosti in estetiki. Izbirate lahko med sobnimi, kastnimi, talno stropnimi in kanalskimi klimami ter konzolami. Toplotne črpalke LG THERMA V iz našega asortimaja zagotavljajo najbolj ekološko ogrevanje po vaši izbiri: talno gretje, ogrevanje za radiatorje in konvektorje, toploto za sanitarno vodo, lahko pa jih kombinirate tudi z drugimi viri energije, denimo sončnimi kolektorji. V naši ponudbi najdete tudi rekuperator, ki lahko neposredno omogoča hlajenje in ogrevanje.

Obiščite nas

Produkti

V sodobnih hišah in stanovanjih postajajo klimatske naprave nepogrešljive, k čemur pripomorejo klimatske spremembe. Za več prožnosti lahko dodate rekuperator toplote.

Klima ARTCOOL Stylist Smart

Klimatske naprave ARTCOOL Stylist Smart Inverter se kar ne boste mogli nagledati. Poleg elegance jo odlikuje energetska učinkovitost in trosmerni izpih zraka, kar vodi do bolj nežnega pretoka. Smo specialisti za montažo klimatskih naprav, saj vam zagotavljamo super-tiho delovanje notranje in zunanje enote, natančno spremljanje temperature ter učinkovitost, saj ta model sodi v energijski razred: A+/A. Čiščenje te klimatske naprave je enostavno in ga razložimo iz prve roke.

Preveri ponudbo

Rekuperator toplote preprečuje izgubo

Rekuperator pri zračenju toploto odpadnega zraka vrača nazaj v vstopni zrak. Rekuperator toplote je del sistemov LG Multi v. VRV, ki omogočajo hlajenje, ogrevanje prostorov ter gretje vode v celotnem objektu. Naše sisteme lahko nadgrajujemo do zaželene moči in uporabimo vse različne enote v notranjosti oz. dodajamo naprave, ki dovedejo svež zrak. Tak način prezračevanja z rekuperacijo zagotavlja hlajenje, sistem pa lahko upravljamo s samostojnim ali centralnim krmiljenjem.

Preveri ponudbo

Vprašajte strokovnjaka

Strinjati se morate s pogoji uporabe.

Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano.

E pošta

iblo@iblo.si

Telefon

02 780 64 30

Naslov

Vinarski trg 3
SI - 2250 Ptuj