Kje se nahajamo

51.

51. MOS sejem

sejem

11. - 16. 9. 2018

Razstavni prostor: K/32a

O podjetju

Podjetje Grec d.o.o. je moderno, razvojno naravnano grafično podjetje, ki že več kot 27 let uspešno posluje na tržišču Slovenije in Evropske unije. Naša glavna dejavnost je proizvodnja in prodaja opreme in materialov za sitotisk, tampotisk in elektroniko. Vzporedno z omenjeno dejavnostjo, smo leta 1995, kot prvi v Sloveniji začeli z proizvodnjo 3D nalepk. Z leti smo našo ponudbo širili, tako, da sedaj poleg 3D nalepk ponujamo še 3D EDGE in FINE CHROME nalepke in embleme.

 

Obiščite nas

Storitve

S pomočjo dolgoletnih izkušenj in inovativnih rešitev, za vas vedno najdemo optimalen način za predstavitev podjetja ali produktov.

MEŠANJE BARV, IZDELAVA SIT

Poleg prodaje materialov, ponujamo tudi storitve kot so mešanje tiskarskih barv po različnih barvni lestvicah (RAL, PANTONE, HKS……), napenjamo in kopiramo tiskarska sita, izdelujemo tampone in klišeje. Poleg proizvodnje nudimo tudi projektiranje in svetovanje pri postavitvi novih tiskarskih linij, ter stranki prodamo rešitev na ključ. Po končanem projektu, je stranka usposobljena za samostojno delo na liniji, z vsem potrebnim znanjem o tehnikah tiska in ustreznih materialih.

Preberite več

3D NALEPKE IN TISKOVINE

S strankam sodelujemo od začetne ideje pa do končnega produkta. Proces se začne z predstavitvijo želja in zahtev od končnega kupca. Sledi izdelava oz. predstavitev designa, katerega se uskladi z možnostmi tehnologije. Glede na to se izbere rešitev, katera je optimalna za kupca. Sledi izdelava vzorcev in različna testiranja (oprijemljivost, dimenzije emblema/nalepke, test vzdržljivosti). Ker cel proces temelji na skupnem sodelovanju, se na koncu to pozna po zadovoljnih strankah.

Preberite več

Produkti

Zagotavljamo popolno svobodo pri oblikovanju in tisku različnih designov. Izberite nalepko, ki bo vdahnila globino in poudarila vaše sporočilo.

3D EDGE

Nalepke na poliuretanski osnovi, pri katerih je možno poudariti robove in teksture, izbirati med različnimi barvnimi kombinacijami in finishi – krom, brušen aluminij, srebrno. S pomočjo najnovejše tehnologije 3D tiska, orodji in različnih tiskarskih tehnik, je mogoče izdelati 3D nalepke, embleme in logotipe s poudarjenimi robovi v različnih barvah in teksturami, katere bodo naredile vaš izdelek še bolj edinstven. 3D EDGE nalepke so visoke kakovosti in odporne na UV svetlobo ter praske.

Preveri ponudbo

SITOTISK OPREMA

Z našimi izkušnjami, znanjem in ambicijami smo vodilni ponudniki sitotisk opreme priznanih proizvajalcev. Izbirate lahko med barvami za tehnični tisk, čudovitimi barvami za tekstil, dodatnimi materiali za sitotisk, pripadajočimi stroji ter kakovostnimi storitvami. V ponudbi imamo tudi številne različne stroje za tampotisk ugledne znamke GTO Evo.

Preveri ponudbo

3D NALEPKE

Nalepke ponujajo možnost kombinacije različnih tiskarskih tehnik, vrhunskih samolepilnih materialov, najboljšega tiska in oblike po želji. Izdelujemo raznovrstne oblike 3D nalepk in 3D napisov, katere lahko dopolnimo z različnimi dodatki, kot so bleščice in vonj. 3D nalepke so lahko v magnetni, tekstilni in samolepilni izvedbi. So vrhunske kavalitete, odporne na vremenske vplive in primerne tako za notranjo kot zunanjo uporabo. Ker nudijo visoko UV zaščito, bo vaš izdelek še dolgo izstopal.

Preveri ponudbo

Vprašajte strokovnjaka

Strinjati se morate s pogoji uporabe.

Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano.

E pošta

info@grec.si

Telefon

01 519 05 03

Naslov

Cesta Andreja Bitenca 68
SI - 1000 Ljubljana