Kje se nahajamo

51.

51. MOS sejem

sejem

11. - 16. 9. 2018

Razstavni prostor: K/12

O podjetju

Podjetje Frankstahl d.o.o. je na slovenskem trgu prisotno že več kot 15 let. Podjetje je v lasti podjetja Frankstahl Gmbh, Avstrija, s sedežem na Dunaju in poslovalnico v Ljubljani, in se ukvarja s prodajo jekla. Smo eden največjih trgovcev v Sloveniji, saj pri nas lahko izbirate med več kot 100.000 izdelki - jeklene cevi, pločevina, profili itd. Dobava poteka iz našega centralnega skladišča na Dunaju, vendar vam vse izdelke dostavimo v zelo kratkem času. Hitro in fleksibilno pa lahko izdelke naročite tudi v naši spletni trgovini www.thesteel.com.

Obiščite nas

Produkti

V naši spletni trgovini www.thesteel.com lahko naročite jeklene proizvode, ki jih potrebujete, na hiter in preprost način, v poljubnih količinah, s kratkim dobavnim rokom.

Nosilci z najhitrejšo dostavo

Smo med vodilnimi dobavitelji nosilcev na slovenskem trgu. Nosilce dobavljamo v različnih kvalitetah: konstrukcijska jekla (S355J2, S275JR, S235JR) in nerjavna jekla (avstenitna 1.4301, 1.4571). Na voljo imate H nosilce (HEA, HEB, HEM), I nosilce (INP, IPE) in U nosilce (UNP, UPE). Naša zaloga vsebuje običajne komercialne dolžine od 6 do 24 metrov.

Preveri ponudbo

Širok asortimen okroglih cevi

Na razpolago imamo neodbelane, iztisnjene, hladno vlečene, hladno valjane, toplo valjane, lužene, primerne za končno žarjenje, šivne spiralno varjene kot tudi brezšivne cevi. V naši ponudbi najdete tudi oplaščene cevi za uporabo npr. v mrazu, z začasno korizijsko zaščito ali zaščitene z barvami na vodni osnovi npr. oksidno rdeča, borovo zelena, siva ali ogrščično rumena.

Preveri ponudbo

Vprašajte strokovnjaka

Strinjati se morate s pogoji uporabe.

Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano.

E pošta

info@frankstahl.si

Telefon

01 54 666 27

Naslov

Letališka 32,
SI - 1000 Ljubljana