Kje se nahajamo

51.

51. MOS sejem

sejem

11. - 16. 9. 2018

Razstavni prostor: ZP4/405

O podjetju

Smo specialisti za vgradnjo raznovrstnih bazenov za vašo uporabo. Če razmišljate o nakupu bazena, vam bomo vselej strokovno in nepristransko svetovali. Izbira bazena bo odvisna od vaših zmožnosti in prostora, pa tudi potreb uporabe. Že na naši spletni strani najdete veliko informacij v pomoč, ko se odločate med karbonsko-keramičnim ali poliestrskim bazenom oziroma zidanim bazenom s folijo ali betonskim bazenom s keramiko. Smo zastopniki najkakovostnejših bazenov znamke Compass, nudimo  pa tudi dodatno opremo za bazene, nepogrešljivo za vsakogar, ki želi vse leto kakovostno uživati v vodi.

Obiščite nas

Produkti

Za največ sprostitve poskrbijo kakovostni masažni bazeni. Z izdelki iz seta za vzdrževanje bazena, ki si jih lahko ogledate na spletni strani, pa si zagotovite trajnost.

Masažni bazeni za vaš privatni wellness

Dandanes si lahko kar doma omislite masažne bazene, ki vas ob napornem vsakdanu prijetno sprostijo. V družinskem ali prijateljskem vzdušju si lahko pričarate čisto intimni wellness. Na izbiro so vam zunanji masažni bazeni, ki jih lahko priključite plavalnim, pa tudi notranji masažni bazeni. Ne glede na vašo preferenco pa so vsi masažni bazeni WaterWave Spa izjemno kakovostni in omogočajo tudi refleksoterapijo. Ta pripomore k sproščanju in pretoku energije po vašem telesu.

Preveri ponudbo

Bazenske rolete za zaščito

Bazenske rolete so pomembna zaščita vašega bazena, saj vodo in bazen ščitijo pred vremenskimi vplivi in nečistočami iz okolice. Prav tako varujejo vaše družinske člane in hišne ljubljenčke pred nevarnostjo padca ali poškodbe. Na naši spletni strani med dodatki najdete celoten set za vzdrževanje bazena, ki je neobhodna oprema pri vaši uporabi le-tega. Montiramo vam tudi ustrezni filter za bazen, s katerim boste prihranili pri porabi vode in omogočili ekološko porabo energije.

Preveri ponudbo

Vprašajte strokovnjaka

Strinjati se morate s pogoji uporabe.

Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano.

E pošta

info@ema-bazeni.si

Telefon

02 604 04 55

Naslov

Stara cesta 20
SI- 2311 Hoče