Kje se nahajamo

51.

51. MOS sejem

sejem

11. - 16. 9. 2018

Razstavni prostor: L/13

O podjetju

Podjetje Creina je nastalo že v petdesetih letih prejšnjega stoletja, ko je začelo proizvajati vozove in ročne mline. Raslo je v skladu z možnostmi tistega časa ter se v okviru sprememb na trgu razširilo do te mere, da je bilo leta 1990 eden najbolj vidnih izdelovalcev kmetijske mehanizacije v tedanji Jugoslaviji. Leta 1998 in leto pozneje je Creina pridobila večinski delež v družbi LOKATERM d.o.o. Škofja Loka. Od tedaj uspešno izvajamo tudi program proizvodnje kaminskih peči, obe naši glavni dejavnosti se uspešno dopolnjujeta. Prihodki nam rastejo, uspešno izvažamo v deset držav (EU in izven).

Obiščite nas

Storitve

Poleg montiranja nudimo servis kaminskih peči Lokaterm z estetskega in funkcionalnega vidika. V spletni trgovini si lahko ogledate dodatke za naše kamine in kaminske peči.

Naša montaža kaminskih peči

Podjetje Creina je prepoznavno zaradi naše dolgotrajne tradicije pri izdelavi in montaži kaminskih peči. Že vse od petdesetih let prejšnjega stoletja si pridobivamo zaupanje strank s proizvodnjo, znano po kvaliteti in zanesljivosti. Naše kaminske peči so različnih modelov in modalitet, tako da se lahko prilagodimo vašim željam in zmožnostim. Izbirate lahko tudi med kaminskimi vložki, vgradnimi kamini, kamini ter štedilniki. Pri odločanju pazimo, da kaminska peč ni v prostoru prevelika. Vse podrobnosti vam radi razložimo osebno ali po telefonu. Zagotavljamo vam profesionalno montažo kaminskih peči Lokaterm, ki jih najdete pri nas in v spletni trgovini. Montiramo jih v vaše stanovanje na obstoječ dimniški priklop kjerkoli po Sloveniji in ob tem obračunamo znižan DDV.

Preberite več

Zanesljiv servis kaminske peči

Smo specialisti za vgradnjo in servis kaminskih peči po vsej Sloveniji. S svojo kakovostjo in zanesljivostjo smo prepričali že številne, ki so nam zaupali varovanje toplote svojega doma. Naši vzdrževalci vam vedno radi priskočijo na pomoč, ne glede na težavo, ki vam dela sive lase. Najpogostejše so to slaba gorljivost lesa, umazanost stekel, pomanjkljiv pretok zraka ali fizične poškodbe peči. Med servisom kaminske peči bodo serviserji razmere temeljito preučili, odpravili problem in vam dali napotke za prihodnje delovanje. Za bolj dolgotrajno in celostno uživanje ob ognju pa vam svetujemo, da pogledate tudi našo ponudbo dodatkov za kamine in kaminske peči, kjer najdete tudi produkte za vzdrževanje, ki pripomorejo k boljši vzdržnosti vaše peči.

Preberite več

Produkti

V naši ponudbi so kamini na drva različnih modelov iz naravnega kamna in vgradni kamini. Kaminske peči iz naravnih materialov vam zagotavljajo tople trenutke ob ognju.

Naše izkušnje s kaminsko pečjo na drva

Valvasor je po naših izkušnjah kaminska peč na drva, ki je izjemno prilagodljiva in zanesljiva. Lahko jo vgradimo v energetsko varne hiše, njene tehnične lastnosti so odlične, lahko jo priklopimo z zgornje ali zadnje strani. Ima dvotočkovni samozapiralni sistem, prilagaja se prostoru in je estetska. Tej kaminski peči iz pločevine smo vgradili sistem za samodejno čiščenje stekla preko sekundarnega zraka, ki se ogreva vnaprej. Na voljo je v črni barvi in barvi naravnega kamna.

 

 

Preveri ponudbo

Preverite ugodne cene kaminskih peči

V naši ponudbi najdete primerne kaminske peči po ceni, sprejemljivi za vsakogar. Večeri v soju ognja iz kamina tako niso več nedosegljiv sen. Kaminske peči na drva Lokaterm, med njimi tudi izjemno priljubljen model Alaska, se lahko vgradijo v različne prostore. Za nas je kupec kralj, zato vam omogočamo ugodnosti on nakupu, med katerimi je 5-odstotni popust na gotovinsko plačilo oz. 3-odstotni popust pri lastni odpremi. Nudimo obročno odplačevanje ali uredimo kredit.

Preveri ponudbo

Vprašajte strokovnjaka

Strinjati se morate s pogoji uporabe.

Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano.

E pošta

info@creina.si

Telefon

+386 4 20 13 350

Naslov

Mirka Vadnova street 8
SI - 4000 Kranj