Kje se nahajamo

51.

51. MOS sejem

sejem

11. - 16. 9. 2018

Razstavni prostor: K/14

O podjetju

BIROmobil d.o.o. je uspešno slovensko podjetje, ki ima dolgo tradicijo na področju biro opreme. Zadnja leta kot logično nadgradnjo osnovne dejavnosti prodaje tiskalnikov, MFP naprav, tonerjev in kartuš ter tiskanja uvajamo 3D tisk ter prodajo in servis 3D tiskalnikov, filamentov ter pripadajoče 3D tehnologije. 3D tiskanje omogoča hitrejši in cenejši razvoj izdelkov, saj lahko s funkcionalnimi prototipi preverite koncept in zasnovo izdelka pred končno izdelavo orodij za proizvodnjo. 3D tiskalniki so uporabni v domačem okolju, izobraževalnih ustanovah, oblikovalskih studiih, arhitekturi, umetnosti, zobozdravstvu in industriji.

Obiščite nas

Produkti

Prodaja 3D tiskalnikov izjemno narašča, saj so med drugim uporabni za izdelavo prototipov. V naši raznovrstni ponudbi najdete kakovostne modele svetovno znanih znamk.

Natančen in hiter 3D tiskalnik Zortrax

Zortrax M200 Plus je narejen za hitro in dosledno izdelavo prototipov. Omogoča vam, da svoje zmogljivosti za 3D tiskanje nadgradite in dopolnite. Uporabljate lahko več naprav, povezanih prek Wi-Fi omrežja, ter obenem enostavno izkoriščate programsko opremo Z-SUITE. Hkrati napredek tiska pri izdelavi prototipov nadzirate z integrirano kamero. Uporaben je v industrijski proizvodnji ali pri delu s prototipi, odlikujeta pa ga natančnost dimenzij in dosleden vgrajeni ekosistem Zortrax.

Preveri ponudbo

Večmaterialni selektiven 3D tiskalnik

Trenutno nič na trgu ne presega 3D printerja ZMorph, ki ga zastopamo v Sloveniji in na Balkanu. Ta 3D tiskalnik se prodaja odlično, je izjemno raznovrsten in bolj praktičen od ostalih modelov. Ponuja tri razne vrste izdelave, kjer lahko uporabljate več deset različnih materialov. Oblikovan je z namenom takojšnjega tiskanja 3D prototipov ter uresničevanja ostalih kreativnih zamisli na licu mesta. Tiskalnik omogoča 3D tiskanje, CNC rezkanje, lasersko graviranje in izrezovanje ter tiskanje keramike.

Preveri ponudbo

Vprašajte strokovnjaka

Strinjati se morate s pogoji uporabe.

Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano.

E pošta

info@biromobil.si

Telefon

+386 41 600 021

Naslov

Medenska cesta 79,
SI - 1000 LJUBLJANA