Kje se nahajamo

51.

51. MOS sejem

sejem

11. - 16. 9. 2018

Razstavni prostor: L/27

O podjetju

Podjetje Armex Armature iz Ivančne Gorice smo ustanovili leta 1991, da bi zapolnili vrzel v slovenskem prostoru glede vodovoda in kanalizacije. Vse pomembnejše je trženje bioloških čistilnih naprav, ki čistijo odpadne vode iz gospodinjstva in tako nadomeščajo tradicionalne greznice. Primerne so, če se ne morete priklopiti na vodovodno omrežje ter vam zagotavljajo ekološko, varčno in zanesljivo odstranjevanje odpadnih voda. Pomen recikliranja in ekološkosti dokažete z uporabo plastičnega kompostnika iz naše ponudbe.

Obiščite nas

Produkti

Z zbiralnikom deževnice, ki je lahko nadzemen ali podzemen (pogostejši) zbirate vodo, ki jo lahko porabite za ponovno uporabo. Z našimi paketi pridobite celovito rešitev.

Obstojen XXL rezervoar za vodo

Rezervoar za vodo je lahko nadzemen ali podzemen, a se prvi uporablja le za zalivanje vrta. Priporočamo vam podzemne rezervoarje iz ponudbe na spletni strani ali prodajnih mestih. Jeklen podzemni rezervoar za deževnico ima dolgo življenjsko dobo ter obstojnost do 35°C, saj je zunanje zaščiten z materiali iz bitumna. Odlikuje ga, da je vgrajen na nizki globini ter je povozen, lahko tudi v tovornem prometu, če ga ustrezno vgradimo.

Preveri ponudbo

Rezervoar za pitno vodo

Rezervoar za pitno vodo Platin je izjemno stabilen in trpežen. Enostavno ga je vzdrževati, saj so njegove notranje stene gladke. Poleg tega lahko ta podzemni rezervoar za vodo vsebuje do 5000 litrov pitne vode in zagotavlja izjemno trajnost. Potrebe po pitni vodi se povečujejo, a smo obenem priče ekološkim in klimatskim spremembam, ki zahtevajo prilagajanje. S tem rezervoarjem za vodo iz PVC materiala, ki je primeren za pitno vodo, boste dolgoročno preskrbljeni za prihodnost.

Preveri ponudbo

Vprašajte strokovnjaka

Strinjati se morate s pogoji uporabe.

Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano.

E pošta

info@armex-armature.si

Telefon

01 78 69 270

Naslov

Ljubljanska cesta 2A
SI - 1295 Ivančna Gorica