Kje se nahajamo

51.

51. MOS sejem

sejem

11. - 16. 9. 2018

Razstavni prostor: I/01

O podjetju

Naše podjetje temelji na zaupanju: do dobaviteljev in do strank. To se nam obrestuje: že od leta 1991 smo uvoznik in zastopnik za blagovne znamke Fujitsu in Fuji Electric ter eni od najbolj prepoznavnih monterjev in serviserjev za toplotne črpalke in klimatske naprave. Celje je naša zdajšnja baza, začeli smo v Velenju, dejavni pa smo po vsej državi. Našo ponudbo zaokrožujejo solarni paneli in vlažilne naprave. Deset zaposlenih si vsakodnevno prizadeva za krepitev zaupanja osebno, na terenu in digitalno. Obiščite našo spletno stran ali nas dodajte na Facebooku – veseli bomo vašega prijateljstva!

Obiščite nas

Storitve

V podjetju zagotavljamo namestitev in vzdrževanje izdelkov, za katere smo strokovnjaki že več kot 25 let: toplotne črpalke, klimatske naprave, solarne panele in vlažilnike zraka.

Hitra montaža toplotnih črpalk

Pri montiranju toplotnih črpalk vedno upoštevamo želje stranke in okoliščine. Svetujemo, da se za vgradnjo odločite čim prej, kar zagotavlja lažje načrtovanje. Montiranje toplotnih črpalk je ne glede na vgradno fazo enostavnejše in stroškovno manj obremenjujoče kot za ostale načine ogrevanja. Vedno smo vam na voljo za osebni pogovor in nasvet. Enako velja za montiranje klimatskih naprav, ki so lahko stenske, talne, vgradne, stropne ali kanalske. Vse različne klimatske naprave pa odlikuje visoka energetska učinkovitost, dolgotrajna življenjska doba in tihost. Oglasite se osebno ali po telefonu, da vam pripravimo prilagojeno ponudbo. Eden od naših šestih monterjev vam bo z veseljem ob montaži razložil tudi posebnosti delovanja in vam odgovoril na vsa morebitna vprašanja.

Preberite več

Reden servis toplotnih črpalk

Za nas je vzdrževanje vsaj enako pomembno kot prodaja in montaža. Tudi po prodaji krepimo in vzdržujemo zaupanje s strankami. Velik del dnevnih opravil naših šestih delavcev na terenu je namenjen ravno poprodajnim storitvam, imamo pa tudi lastne moderno opremljene servisne prostore. Z velikim zaupanjem strank izvajamo servis toplotnih črpalk in servis klimatskih naprav, pri čemer jamčimo odzivnost, hitrost in strokovnost. Po priporočilih proizvajalcev in zakonskih obveznostih izvajamo tudi vzdrževanje toplotnih črpalk in vzdrževanje klimatskih naprav, saj je preventiva najboljša kurativa. Nudimo vam dogovor o rednem vzdrževanju vseh naših naprav, kar vam omogoča brezskrbno koriščenje vseh njihovih največjih prednosti in koristi. Oglasite se osebno ali digitalno, da vam pripravimo ponudbo.

Preberite več

Produkti

Že od začetka so naši paradni konji toplotne črpalke in klimatske naprave. Njihove največje prednosti so stroškovna in energetska učinkovitost, enostavnost in variabilnost.

Varčna toplotna črpalka z bojlerjem

To toplotno črpalko odlikuje ločen sistem z bojlerjem za pripravo tople sanitarne vode. Vgrajen bojler za sanitarno vodo vam prihrani prostor in stroške. Črpalka ima inteligentno upravljanje in se lahko kombinira z različnimi sistemi ogrevanja. Tudi pri nizkih zunanjih temperaturah zagotavlja izjemno dobro ogrevanje ter ima vgrajen dodaten električni grelec. Krmili lahko dva ogrevalna kroga, lahko se doda tudi funkcija za tiho delovanje in prihranek energije. Pripravimo vam ponudbo po željah.

Preveri ponudbo

Centralna klimatizacija Airstage

V delovnih okoljih zagotavljamo namestitev učinkovitih in varčnih centralnih klimatskih sistemov. Klimatske naprave so v sodobnih prostorih za službene in zasebne namene nepogrešljive in večstranske, saj zagotavljajo hlajenje prostorov in nasprotno. Klima za ogrevanje omogoča izkoristek naprave za različne namene, pa tudi higienski učinek, saj so prostori manj vlažni, temperaturna nihanja manjša, manj pa je tudi insektov, kar vse pozitivno vpliva na zdravje in počutje.

Preveri ponudbo

Vprašajte strokovnjaka

Strinjati se morate s pogoji uporabe.

Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano.

E pošta

info@aircon.si

Telefon

03 544 22 02

Naslov

Levstikova 3a
3000 Celje
SI - Slovenija